Quality, Health, Safety & Environment

För att minimera riskerna för de anställdas välbefinnande måste företag följa och uppmuntra sitt engagemang inom kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö (eng. QHSE).

kvalitetskontroll

Kvalitet, Hälsa, Säkerhet & Miljö

För att minimera riskerna för de anställdas välbefinnande måste företag följa och uppmuntra sitt engagemang inom kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö (eng. QHSE). Att implementera ett välfungerande QHSE-system är avgörande för kontinuerlig förbättring av produkter samt vid säkerställande av skydd för miljö och de individer och yrkesverksamma som interagerar med dessa. 

Med lång erfarenhet inom området kommer våra erfarna experter stödja och vägleda ditt företag under hela processen, från utveckling och distribution till uppföljning av dina globala och lokala QHSE-mål på ett kostnadseffektivt och strukturerat sätt. Detta inkluderar förarbetet för strategier som tillhandahåller implementering av QHSE-ramverk och prestanda.

Aktiviteter

Ett urval av aktiviteter vi utför:

QHSE

Kontaktperson

eco-design
Picture coming soon

Mahmoud Samara

Chef för Verksamhetsutveckling

60+

Utförda projekt

150+

År av branscherfarenhet

15+

Antalet anställda

10+

Länder engagerade i

"Hjälpte vår organisation att växa på ett nytt sätt"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Utenim minium veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Anders Nilsson

VD, Företaget AB

teamet

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du att vi ringer upp dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig snarast möjligast. Du kan även ringa oss på +46 70 598 50 69 eller maila info@railify.se