Om Railify

Vi levererar effektiva lösningar och förser din verksamhet med kompetens, ökad kapacitet och innovation.

Vår vision

Vi bidrar ständigt till att förbättra och tillgängliggöra vår moderna tids mest hållbara transportmedel – järnvägstransporter.

Railify är bron mellan politik, akademi och industri, genom överföring av kompetens och erfarenhet. Genom att förstå det övergripande tryck som branschen står inför vill vi tillhandahålla våra tjänster och expertis för att uppnå och överträffa hållbarhetsmålen, och därmed bidra till att göra vårt samhälle till en bättre plats – för alla.

Vår mission

Med över ett sekel av kollektiv kompetens från järnvägsindustrin är Railifys uppdrag att påskynda organisationer i deras hållbarhetsdrivna resa i linje med globala och regionala lagar och mål. Ännu viktigare är målet att vara proaktiv när vi påverkar vår omgivning genom att uppmuntra branschen att sikta högre och underlätta hållbarhetsarbetet som krävs för att nå mer ambitiösa och värdedrivna mål.

Strukturerade och effektiva lösningar

Med den samlade kompetensen inom vårt team kan vi engagera oss genom hela järnvägens värdekedja. Vi erbjuder strukturerade och effektiva End-to-End-lösningar på problem och möjligheter som våra kunder står inför, med ett löfte om att uppnå era mål och ambitioner.

about us

Värderingar

Utveckling utgör själva kärnan i Railify. För att tillhandahålla kvalitetstjänster till våra kunder, är vi måna om att kontinuerligt förbättra den interna kunskapsbasen som vårt team besitter genom att hålla oss uppdaterade med våra kunders krav. Vi uppmuntrar en tvåvägs-kunskapsöverföring mellan oss, akademin och industrin, där vi genom nyfikenhet, ansvar och mentorskap skapar en positiv lärandekultur.

”Dela kunskap är avgörande för utveckling”

Excellens ingår i varje del av vårt arbete på Railify. Med lång erfarenhet från järnvägs- och hållbarhetssektorn besitter vi kompetensen att leverera kvalitativt värde till våra kunder. Våra specialister är vårat instrument för framgång, och vi försöker implementera vår vision professionellt till förmån för våra kunder och miljön. Med ett team personifierat av kvalitet, passion och förmåga drivs vi av att uppnå excellens.

“Vi går alltid den extra milen”

Mångfald på Railify handlar om styrkan vi bidrar med genom våra olikheter. Med en rad olika akademiska, kulturella och professionella bakgrunder i vårt team, vårdar och uppmuntrar vi vår mångfald genom att utmana status-quo när vi levererar värde till kunder. Vi tror på respekt och inkludering, vilket tillämpas internt inom Railify såväl som externt i vår omgivning.

”Utmana tradition med mångfald”

Integritet är synonymt med våra värderingar på Railify. Det är ett samlingsbegrepp som omfattar de grundläggande värderingar som vi behandlar varandra och vår miljö med. Att upprätthålla transparens, engagemang och autenticitet i vår dagliga verksamhet är nyckeln för vår organisation. Vi tror på att göra det rätta, vilket är att leverera värde samtidigt som vi förhåller oss till de högsta professionella och etiska standarder.

”Stå fast vid ditt ord”

60+

Utförda projekt

150+

År av branscherfarenhet

15+

Antalet anställda

10+

Länder engagerade i

Medarbetare

Teamet bakom Railify AB

Anders Jenry

Grundare och VD

Anders Jenry

Grundare och VD

Anders Jenry

Grundare och VD

Anders Jenry

Grundare och VD

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom produkt hållbarhet, rullande material, QHSE, eco-design, kommersiell ledning, signalsystem. 

Senaste nytt

Ta del av våra senaste nyheter och insikter inom branschen.

Vill du jobba med oss?

Railify sökar löpande erfarna järnvägskonsulter. Du är välkommen att skicka in din ansökan eller ringa oss.

teamet

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du att vi ringer upp dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig snarast möjligast. Du kan även ringa oss på +46 70 598 50 69 eller maila info@railify.se